Bli med på mitt år som frilanser

low_DSC_0011

Har du lyst å være med på min vandring gjennom hageåret, vinåret og kulturåret? Lyst til å la deg motivere og inspirere til selv å ta noen anderledes valg?

Jeg er Marianne og som 55-åring tok jeg en sommelier-utdanning på Kulinarisk Akademi. «Vinkelnern» heter det på godt norsk og er bransjens egen fagskole. Her går landets beste og mest motiverte restaurantfolk, heldige deg hvis du møter noen av dem en utekveld på byen. En liten drueklase-pin i sølv eller gull på jakkeslaget hvis du er på skikkelig dyr restaurant, bare masse fagkunnskap og folk som elsker jobben sin hvis du feks er på Territoriet.

Jeg tok opp studiet igjen i år og har fortsatt på Diploma of Wine samme sted. Derfor kan du si at jeg har snudd faktorenes orden på hode, jeg utdanner meg i godt voksen alder. Vin, mat og drikke vil ha førsteprioritet her,

Fra min hage
Fra min hage

men siden jeg og familien er aktive brukere av kunst og kultur, og med stort hus og hage på Ås, så blir  det mye av det også.

Jeg samler og deler tips og gode råd, leverer produkter og tjenester fra min egen hjemmesfære og inviterer deg til å følge mitt år som frilanser.

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s