Om mariannepaalandet.no

Har du lyst å være med meg på min vandring gjennom hageåret, vinåret og kulturåret? Lyst til å la deg motivere og inspirere til selv å ta noen anderledes valg?

Hage, spiselig blomster, humle til egen ølbrygging. urter for pesto - bli med meg ut i sommerhalvåret.
Hage, spiselig blomster, humle til egen ølbrygging. urter for pesto – bli med meg ut i sommerhalvåret.

Jeg er Marianne og som 55-åring tok jeg en sommelier-utdanning på Kulinarisk Akademi. «Vinkelnern» heter det på godt norsk, og er bransjens egen fagskole. Her går landets beste og mest motiverte restaurantfolk, heldige deg hvis du møter noen av dem en utekveld på byen. En liten drueklase-pin i sølv eller gull på jakkeslaget hvis du er på skikkelig dyr restaurant, bare masse fagkunnskap og folk som elsker jobben sin hvis du feks er på vinbaren Territoriet.

Bestilling på 24 spiselige buketter i 2015, ønsker du å få inspirasjon til anderledes gibortgaver?
Bestilling på 24 spiselige buketter i 2015, ønsker du å få inspirasjon til anderledes gibortgaver?

Jeg skriver både om vin og øl på siden min, rett og slett fordi jeg er glad i begge deler. Jeg har brygget selv hjemme i egen kjeller og er engasjert i Vitenparkens mikrobryggforening. Hva jeg tror jeg har å lære deg? Mine lesere er nok godt voksne og med adskillig drikkeerfaring, derfor gir jeg mest tips og råd om det sanselig rundt smaking og ren drikkeglede. Jeg holder gjerne kurs for vennenettverk og mindre lag.

Min familie er aktive brukere av kunst og kultur og med stort hus og hage på Ås, så jeg klarer rett og slett ikke la være  å prøve og inspirere deg til for eksempel å bli med på litteraturkvelder på Vitenparken, Ås eller Litteraturhuset, Oslo. Det vil også bli litt hage/grøntstoff, jeg har et klart sankergen og inviterer gjerne til grøntkvelder i vår/sommer- og høsthalvåret.

Lese, lese, lese .....
Lese, lese, lese …..

Med andre ord – jeg samler og deler tips og gode råd, leverer produkter og tjenester fra min egen hjemmesfære, og inviterer deg til å følge mitt år som frilanser.

Marianne Skjervold, Soleglad, 1430 Ås,  epost: hei@mariannepaalandet.no, telefon: 95179950

søk meg opp på FaceBook og Instagram på mariannepaalandet.nofb-art Multi-Color_Logo_thumbnail200

cropped-mpl-header.jpg

 

Én kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s