Au revoir Paris…

Hva gjenstår det å se og gjøre i det store Paris; Har vi rundet byen, levd ut alle våre forventninger og er vi egentlig klare for hjemreise? For mens Paris har ristet av seg en kald vår og forsommer og nå ruster seg til sommerens OL, har vi gledet oss over familie og fantastisk sommervær i mai – i Norge.

Det ble et litt lenger opphold hjemme i Norge enn vi tenkte da vi kom hjem en liten tur for diverse trivialiteter i månedsskiftet april/mai. Etter medisinske skremmeskudd og andre realiteter er vi snart klar igjen for Paris og for et au revoir, glade over at alt gikk bra til sist, og kun med litt smårusk i Per Olavs medisinske journal.

Vi har testet utstillingen med Rothko i Nasjonalmuseet, vi har vandret bygatene på kryss og tvers blant syrin og jasmin etterfulgt av restaurantbesøk; Paris versus Oslo? Er egentlig forskjellene så store? Kan en morgentur i Nordskogen eller et bad i 18 grader og kveldssol i Drøbak måles mot den store byens kvelder og morgener? Vi veier for og i mot og nekter å svare annet enn – Ja takk, begge deler. Det som gjelder mer enn noen gang for oss nå er å bruke tiden godt og å skape og gripe de muligheter som kommer vår vei.

Våre opplevelser i Paris begynner å bli så mange og vi rådgir så gjerne. Sykkelhjelm har vi nevnt før, bostedsnære og lokalt beliggende severdigheter slår vi også et slag for, og vi jobber med 10-på -topp lista vår. Inntil videre; Au revoir fra Ås til Paris, og omvent. God sommer 😀

Fra det nydelige Petit Palais – nyt kaffen i søylegangene og bare drøm deg bort…

Legg igjen en kommentar