Knausgård skriver til sitt ufødte barn, og Lund om hele bøffelen – Mørketid = Lesetid.

Kultur og Hverdagsliv – Bokbad, litteraturmøte, Bok i park – kall det hva du vil. Det som er sikkert er i allefall at både forlag, bokhandel og forfattere vil at du skal fordype deg i, og kjøpe, akkurat deres bok. Det inviteres til forfattermøte i by og på land, det er med andre ord helt stuerent å sette seg med en bok for å få de plutselig, og lange, kveldene til å gå.

Vi stilte klokka denne helgen og jeg husker ikke lenger hvilken vei for jeg misliker det så mye at det inngår i min underbevisthet – promte. Men, faktum er at det stort sett er mørkt når du har fri, og vår hverdag og verden begrenses til innendørs. Nå inviteres du til 2 arrangementer allerede i morgen kveld, og jeg gir bort 1 billett til Knausgård på Litteraturhuset, f.k. onsdag kl 19.00.

Ikke bøffel, men heldige kyr, Gribskov, DK. Tilsvarende godt valg lokalt? Dysterkjøtt, vel!
Ikke bøffel, men heldige kyr, Gribskov, DK. Tilsvarende godt valg lokalt? Dysterkjøtt, vel!

Bok i Park-konseptet på Vitenparken, Ås, inviterer publikum til et møte mellom forfatter og forskning om tema som ofte trigger samfunnsdebatten.  Denne gang er det Joakim Lund, matskribent og journalist i Aftenposten, som i sin siste bok Hele Bøffelen tar for seg konsekvensene av valgene du som forbruker tar i butikken. Både når det gjelder helse, dyrevelferd og miljø kan du påvirke ved dine valg. Joacim Lund foreslår også noen huskeregler for de som vil tenke på alt på en gang. Vitenparken 28.10.15 kl 19.00

Hva kan barnet forvente seg av verden utenfor, av et liv?
Hva kan barnet forvente seg av verden utenfor, av et liv?

På Litteraturhuset kan du treffe Karl Ove Knausgård i samtale med Ane Farsethås; Om høsten heter den første av det som sies å være fire nye planlagte utgivelser. Her forklarer han verdens materialitet for et ufødt barn, og teksten tar utgangspunkt i et brev fra forfatteren til barnet. Hva kan barnet forvente seg av verden utenfor, av et liv? Hva består verden av når man isolerer de ulike fenomenene og går tettere på dem ett og ett?

Dette arrangementet har vært utsolgt siden det ble annonsert, jeg har 1 ledig billett, hiv deg med da vel?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s